Přijďte na 5. ročník Oldschoolu Tisk E-mail
Napsal Tomáš Pruner   
[26.09.2013]
Tuto sobotu 28.9.2013 proběhne na Prusinách u Nebílov již 5. ročník minifestivalu OLDSCHOOL. Návštěvníci si budou moci poslechnout kapely a DJs, kteří již na festivalu hráli v minulých letech – např. SEBEVRÁNY a ORCHESTRU. Mezi nové tváře festivalu patří MC Dr. KARY nebo bubeníci z TAKITA TAKA. Akce se koná v areálu bývalé školy a bude mít dvě scény – živá hudba bude hrát ve škole a pro doprovodnou DJskou scénu jsme postavili stany na louce. Začínáme ve 14.00, končíme nad ránem.

Program dále v článku nebo na www.oldschoolfest.cz.


O žaludky návštěvníků se jako vždy postarají INSPIRAL PICNIC PUNX, kteří pro vás připraví: hovězí burgery a další dobroty na grilu, masový i vegetariánský guláš. Bohatě zásobený bar s točeným pivem je samozřejmostí.
 
„Když jsme zde před lety před pořádali narozeninovou oslavu občanského sdružení Ametyst, zalíbila se nám myšlenka oživit prostory staré školy alternativní kulturou. Každý ročník se snažíme obohatit něčím novým, ale hlavně nám jde pořád o příjemné setkání na konci léta.“ řekl produkční minifestivalu Miroslav Hejzek.
 
K 5. výročí OLDSCHOOL festu organizátoři sobě i fanouškům nadělili nový web www.oldschoolfest.cz se spoustou informací o letošním ročníku a fotografiemi z ročníků minulých.
 
Kapely:
 
DJs:
JOHNNY INFERNO
DIRTY BASTRAD
FAT G
SQUID
Aktualizováno ( [26.09.2013] )
 
< Předch.   Další >